GY.I.K.

Hogyan lehet pályázni?

Pályázni a 21days.market.hu weboldalon történő regisztrációt követően a felhívásban megadott dokumentumok, anyagok feltöltésével, majd a jelentkezés véglegesítésével lehet.

Levelező szakos hallgató vagyok. Jelentkezhetek?

A pályázatra jelentkezhet nappali, esti, levelező szakos hallgató is. Feltétel csupán az, hogy érvényes diákigazolvánnyal rendelkezzen.

Építész hallgató vagyok és egyedül jelentkezem. Ilyen rövid idő alatt hogyan készíthetnék gépészeti modellt?

A gépészet, erős-, és gyengeáramú rendszerek, stb. műszaki értelemben véve nem kerülnek ellenőrzésre. Nem várjuk el, hogy mindenki mindenhez értsen. Ha valaki meg szeretné jeleníteni például a gépészetet a modellben további felhasználásra, elég az általános mérnöki ismereteire alapozva elhelyezni a gépészet elemeit.

Szükségem lenne egy programra, de nem rendelkezek hozzá licensszel.

A legtöbb szoftver esetében elérhető próba verzió, vagy diák verzió. Ezek használatát támogatjuk. A Market Építő Zrt-nek nem áll módjában szoftvert biztosítani a pályázók számára, erről minden pályázónak magának kell gondoskodnia.

Kinek küldhetek e-mailt ha valamilyen kérdésem merülne fel?

E-mailt a kérdésfeltevés időszakában a 21days@market.hu címre várunk. Ezt követően már csak technikai problémák/kérdések esetében tudunk segítséget adni ugyanezen címen.